Grilla läcker mat. Med smak- och kvalitetsutrustning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Grilla läcker mat. Med smak- och kvalitetsutrustning

Nyheter och tillkännagivanden

Vi presenterar en värld av avslappnade kvällar med utsökt mat tillagad med hjälp av kvalitetsprodukter.

Det gör oss alltid glada att kunna erbjuda dig något nytt. Och vi kan också planera introduktionen av våra nyheter så att dessa passar årstiden. Utöver att vara den perfekta månaden för vårstädning är mars också en månad då det är ett nöje att utrusta en utomhusterrass eller balkong. Och du kommer förmodligen att hålla med om att utan en grill skulle en terrass inte vara en terrass och en balkong skulle inte vara en balkong. Så om din grill redan är gammal eller om du saknar en mellanhand som gör att dina kulinariska färdigheter sticker ut ka vi hjälpa dig med detta.

Jag vill ha en grill. Men vilken?

Elektrisk, bordsgrill, el, raclette, kol, lägereld. Vi har allt. Du kanske redan har hittat den slags grill du letar efter i listan över våra produkter. Om du är osäker har vi skrivit följande rader för dig.


Elektriska - stående och bordshjälpare

Elektrisk grill. Klassisk, men pålitligt. Med ett uttag i närheten  kan det inte vara enklare. Elgrillen har också fördelen att den kan användas både utomhus och inomhus. Så med det, utan kompromiss, kan du laga saftigt kött från början av januari till slutet av december. Du måste också överväga hur mycket utrymme du kan ägna åt din grill. I vår e-butik kan du välja mellan klassiska stående grillar, men även bordsgrillar. Även bland dem hittar du de som inte har mindre ambition än att bli en snygg dekoration i ditt kök. Vi kommer att prata om en bambu produkt från Sencor. Och vi får inte glömma elgrillar som alltid finns redo i köket. The Nedis  varumärke producerar dessa till en hög standard. Och samma märke specialiserar sig också på raclette grillar, som du förutom kött eller grönsaker också kan förbereda läckra pannkakor på en av de två non-stick-pannorna .

Utomhusgrillar – för entusiaster av kolgrillar och lägereldar

Om du är ett riktigt fan av kolgrillar kommer vi inte att göra dig besviken. I vårt erbjudande hittar du bara bra produkter. Vi bör nämna en fantastisk produkt från Fieldmann i elegant svart design. Det finns ingen bättra plats att sjunga och spela på en gitarr än rund bärbar lägereld med grill och  lucka som förhindrar kol från att flyga runt.


Tillbehör för grillning och grundligt underhåll

Praktiska tillbehör är lika viktiga som själva grillen. Rätt verktyg gör dig till mästare på ditt hantverk. Vi rekommenderar till exempel rostrfritt stål från Fieldmann, som innehåller en skopa, gaffel, kniv, tång och borste.  Borste för rengöring av grillen kommer att vara din hjälpreda.

5 snabba tips för korrekt grillning

1)     Grilla endast med färskt kött och från säljare som du kan lita på.

2)    Vänta alltid tills grillen är varm innan du lägger mat på grillen.

3)    Lägg på maten i slutet. Vänta med saltning, eftersom kryddor kan torka ut maten innan du grillar.

4)    Tillverka din egen marinad. endast färska ingredienser och skapa din egen signaturgrillstil.

5)   Att grilla är oftast roligt. Underhåll de människor du älskar och njut av en avkopplande kväll i deras sällskap. Stressa inte över om du av misstag bränner en grönsak.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i