Dekorativa glödlampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Dekorativa glödlampor

Nyheter och tillkännagivanden

Det övergripande intrycket av ljus skapas inte bara av dess design, men också av vad som är dolt inuti. En snygg vintage glödlampa är det bästa svaret för intressant inredning.

Edison skulle vara glad, vintage glödlampor är inte bara glödlampor

Inte bara den yttre designen är viktig, utan också inre design är viktigt. Det gäller inte bara människor och böcker. Du kan ta elegansen och stilen från designer lampor, ljuskronor, eller någon annan typ av belysning till en annan nivå genom att göra ett bra val av en glödlampa. Perfektion skapar helhet. Oavsett om det var Edison eller någon annan som uppfann den första glödlampan på 1800-talet, skulle han undra (och vi tror att han skulle vara glad) hur dess utseende har förändrats under de senaste decennierna. Vintage glödlampor berätta historien om mer än din belysning, inkludera hela rummet. Enskilda typer av vintage glödlampor skiljer sig åt i storlek, färg och form. Men du kan också välja mellan en mängd olika färger och layouter för filamenten inuti glödlampan.


Från klassiska till dimbara, från varmvitt till svalt vitt

När du väljer lämpliga vintage glödlampor, kom ihåg att du inte letar efter en kompromiss mellan funktionalitet och design. Du borde vilja ha båda. Valet av en lämplig design beror på det övergripande utseendet på det utrymme där glödlampan kommer att användas. Våra klassiska och bästsäljande vintage glödlampor inkluderar LED bulbs LEDSTAR, som utmärker sig i tydlig design. Du bör vara lekfull, särskilt med valet av utseendet på de inre filamenten eller glödlampans form. satsa på säkerhet, i det här fallet vilket definitivt inte är ett felaktigt val. Var inte rädd för att dekorera ditt rum med de allt populärare SMOKY VINTAGE glödlamporna. De är inte bara snygga utan de är också utformade så att de är säkra för dina ögon. På tal om funktionalitet kan vi inte glömma vårt erbjudande om dimbara glödlampor. När du tittar på en TV minskar du ljusintensitet,  men när du läser en bok ökar du den. Var också uppmärksam på att välja en ljus färg som är lämplig för din interiör. Om du gillar dämpade färger väljer du varmvitt. Om du å andra sidan vill lysa upp rummet, använd för vit som efterliknar dagsljus eller det mest intensiva kalla vita ljuset.


Vissa gillar färgat glas

Du kan köpa dem till dina barn eller till dig själv och du kommer att älska dem! Om du gillar färgade LED glödlampor.  Erbjudandet är inte begränsat till "bara" ett brett utbud av färger, men du kan också hitta speciella variationer i vår e-butik, till exempel julglödlampor.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i