Återbetalningsgaranti för Philips Hue produkter | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Återbetalningsgaranti för Philips Hue produkter

Om märken

Om du vill förbättra ditt hem med smart belysning så att du kan justera ljusstyrkan och färgen på ljuset? Vill du också sätta en timmer? I så fall är Philips Hue ett utmärkt alternativ. Men vad händer om du inte gillar den här typen av modern belysning? Det behöver inte vara ett problem. Nu kan du använda en 60 dagars garanti för att få en återbetalning från Philips efter du har testat produkten. Hur fungerar det?

Återbetalningsgaranti för Philips Hue produkter

Nu behöver du inte tveka längre om du vill byta ut dina gamla glödlampor med Philips Hue. Testa så kommer du att se. Vi tror att du kommer att glädjas av det. Om du däremot inser inom 60 dagar att Philips Hue inte nådde upp till dina förväntningar, så kan du ta vara på vår återbetalningsgaranti.

Hur man begär en återbetalning

  1. Du kan inte lämna tillbaka varorna i affären. Vänligen skicka dem inom 60 dagar från och med datumet på kvittot, till adressen: Donoci s.r.o., Pražská 2532/4, 67801 Blansko, Česká republika. Vi rekommenderar att du skickar det som “ömtålig produkt”

  2. Skicka tillbaka varorna oskadda i original paketet tillsammans med alla tillbehör och originalkvittot.

  3. Du kommer att få tillbaka summan som står på kvittot inom 60 dagar, antingen via posten eller direkt till bankkontot som du angav i ett formulär som du fyllde i.

  4. Återbetalningsgarantin gäller endast Philips Hue produkter som betalades med kontanter eller via bankkort.

Återbetalningsgarantin gäller Philips Hue produkter som köptes innan 31-12-2021


Varför man ska köpa Philips Hue

Belysningssystemet Philips Hue är unikt på fyra olika sätt:

  • Du behöver inte ställa dig upp för att tända lampan. Du kan styra belysningen med en mobiltelefon eller läsplatta med appen från Philips Hue.

  • Du kan skapa vilken atmosfär du vill. Du kan justera ljusstyrkan och färgen på belysningen i alla möjliga situationer.

  • Du behöver inte ge tjuvar en möjlighet för tjuvar. Sätt en timer på lamporna som gör att det ser ut som att du är hemma, även att du inte är det.
    Du förvandlar belysning till en toppen upplevelse. Synkronisera belysningen med musik, filmer, eller spel. Den enda begränsningen är din egna fantasi.


null
 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i