Philips HUE - Framtidens Hembelysning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Philips HUE - Framtidens Hembelysning

Du kanske också är intresserad av

Svar:

Philips HUE är ett belysningssystem som ger dig full kontroll över alla LED-lampor i ditt hem. Anlut lampor, tillbehör, kontroller, och smarta applikationer till din mobiltelefon eller läsplatta och använd din belysning på ett helt nytt sätt.


Vad är Philips HUE?

Hue är ett nytt Smart Belysningssystem som ger dig kontroll över alla LED-lampor i hela ditt hus med din mobiltelefon. Du kan välja mellan enfärgade dimbara lampor, lampor där du kan ändra färgtemperaturen och RGB-lampor eller LED-remsor med 16 miljoner färger, lampor och belysning eller tillbehör som kontroller och sensorer.
 

 null 

 

Hur börjar man med HUE?

Det enklaste sättet att börja är med ett Start Paket. Detta är ett prisvärt paket som innehåller kontrollenheten, Hue Bridge, och två ljuskällor. Att Koppla upp och para komponenterna är så enkelt att vem som helst kan göra det.

 

Efter du har öppnat paketet så är det bara att skruva in ljuskällorna i lampan, eller ljuskronan, och slå på strömbrytaren. Sedan är det viktigt att du kopplar upp HUE Bridge till elnätet med medföljande kablar och anslutar  den till din WIFI router. Nästa steg är att ladda ner Philips Hue appen från App Store eller Google Play.Starta appen och anlsuta din HUE Bridge.

 

HUE Bridge kommer automatiskt att söka efter belysningen i ditt hem och det är sedan upp till dig att styra dem. Om du vill så kan du lägga till fler lampor efterhand. HUE Bridge kan styra upp till 50 lampor på en gång. Om du inte är speciellt teknisk av dig eller om du oroar dig över att någonting går fel så behöver du inte oroa dig eftersom appen har en Czech Lokalisering som kan hjälpa dig. 

 

Om du inte har en mobiltelefon eller läsplatta så kan du även styra din belysning via en dator på webbsidan: meethue.com.


 
 
 
 

Vad kan jag göra i appen?

En av huvudfunktionerna är, till exempel, att justera ljusstyrkan, med Vita och Färgade lampor kan du också att justera färgen. Du kan även ställa in en timer eller GPSn på din mobiltelefon där lampporna tänds när du kommer hem från arbetet, eller tvärtom, lamporna släcks när du lämnar huset eller när du går och lägger dig. 


Du kommer också att gilla funktionen där du kan ställa in att lamporna tänds irreguljärt. Till exempel, när du åker på en semester eller en längre arbetsresa och ditt hus står tomt så kan du 
tända och släcka lamporna under vissa tider under dagen för att skrämma bort eventuella inbrottstjuvar.

 

Applikationen har också 11 förinställda ljusscener som imiterar naturliga scenarion (solnedgång, norrsken, etc. ) eller andra scener som är optimala för olika aktiviteter (läsa, slappna av, gå och lägga sig, etc). Om du vill titta på en spännande film på kvällen kan du ställa in dina lampor med en dimmad röd kontur för en bättre atmosfär. Motsatsvis kan du förvandla ditt rum till ett dansgolv med ett tema som härmar ett stroboskop. Du kan ladda ner flera ljusscener från deras officiella webbsida: labs.meethue.com.

 
 
 
 

Philip Hue är dock inte den enda applikationen som kan styra din belysning. Vi rekommenderar därför att du experimenterar med individuella applikationer. En av de mest användbara och optimerade applikationerna är IFTTT (If This Then That). IFTTT kopplar ihop notifikationerna på din mobiltelefon med din hembelysning så om du får ett textmeddelande från din kollega så lyser lamporna i ditt studierum rött. Däremot om du förväntar dig ett viktigt jobb mejl så kommer din lampa att lysa grönt. IFTTT fungerar inte bara med notifikation. Om det börjar regna utomhus så börjar lamporna att lysa en blå färg.

 

Om du har några frågor eller problem med installationen så tveka inte att höra av dig till Philips support eller skicka ett meddelande till Philips HUE Facebook Business Page där du kan få hjälp omedelbart.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i