Allt för gamers | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Allt för gamers

Nyheter och tillkännagivanden

Den virtuella världen äger rum på datorskärmar, men du sitter fortfarande i ditt rum. Omge dig med saker som hjälper dig att engagera dig i spel ännu mer.

Trasiga tangentbord efter OS, tusen spelomgångar av "old" Mafia, planlös ridning i " Red Dead Two". Känner du igen dessa? Då har du hittat rätt. Vem som helst kan säga vad de vill men i den virtuella världen, som i den verkliga världen, har vi upplevelser som vi kommer att komma ihåg i många år. Vi och vårt sortiment av dator- och spelprodukter är här för att göra ditt spelande så bekvämt och otroligt som möjligt.


För att se ditt spel bättre

Släck din klassiska lampa.  Belys din spelhåla på ett helt annat sätt för dina ögons komfort och din spelupplevelse kommer att vara helt annorlunda och perfekt. Vi har många komponenter som hjälper dig att uppnå detta. Vi använder magi, eller nästan! De är ambient och de ser fantastiska ut.  De är dimbara, smarta och energibesparande och du kan styra dem på avstånd. Vi pratar om LED-slingor Philips Hue. De finns i meter och tvåmetersvarianter och du kan naturligtvis förlänga dem som du vill. Med LED-slingor från Philips Hue kommer ditt rum att lysas upp med 16 miljoner färger. LED-remsor från Nanoleaf-tillverkaren är också ett perfekt alternativ.  Som den här.  Nanoleaf innehåller också en adaptiv belysningsfunktion som justerar färgtemperaturen automatiskt. Och naturligtvis är den smart - du kan styra den med Nanoleaf-appen eller med din röst. Du kommer att förvandla din hörna till en symfoni, men inte vilken musiksymfoni som helst eftersom den kan visualisera musiken du spelar.

Intrycket av en högteknologisk dator kommer att vara felfri om du köper den blå LED-slingar SATA. Stick bara den på din dator (vilken modell du än äger) så är det klart. 50 cm remsa och 100 cm remsa finns tillgängliga.

Glöm inte att välja rätt glödlampa när du inreder eller justerar spelrummet. Ta en titt på denna  fantastiska dimbara glödlampa. Tack vare teknik och Nanoleaf-appen kan du tända och släcka från avstånd och efter dina behov.

I vår e-butik tänker vi också på de minsta spelarna. Vi är säkra på att de helt kommer att älska den här barn vägglampan i form av en konsol. Hyllan är gjord av fint bokträ, medan lampan är målad med naturlig kaseinfärg. Några bra barndatorspel och tårta. Dessa är den perfekta födelsedagspresenten till din lilla gamer. 


Att sitta bekvämare

Våra kontorsstolar hjälper dig med att ta hand om ryggen och skydda ryggen när du sitter vid datorn. Vi säljer endast stolar av riktigt högkvalitativa material och deras yta är täckt av mikroporer för perfekt ventilation. Och något ännu bättre är att vissa av stolarna har inbyggda LED RGB-källor, vilket innebär att det finns bakgrundsbelysning. Dessutom kan du ändra färg med fjärrkontrollen. Belysningen drivs enkelt - via en USB-kontakt. Ta en titt på denna skönhet

Allt du behöver för nästa nivå

Du kan inte bli en riktig spelare utan bra hårdvara. Du behöver en smidig mus på en pålitlig matta i handen och ett tangentbord som inte kommer att svika dig. Du hittar dessa här.

Ljud är viktigt för framgång i spelet och musik för spelupplevelsen. Titta på vårt utbud av högtalare. Om du ofta förlorar flash-enheter bör du lagra dem här. Och naturligtvis har vi mycket mer. I kategorin andra tillbehör hittar du lampor, dokumentförstörare, bildskärmsrengöringsmedel och mycket mer.

Har du allt du behöver och vill ha?

Så:

3

2

1

Nu spelar vi! 


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i