Fantasifullt pynt garanterar en magisk jul | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Fantasifullt pynt garanterar en magisk jul

Nyheter och tillkännagivanden

Från dekorationer till kransar, girlanger, ljus och ljusstakar. Förvandla ditt hem till ett jullandskap som kommer att förtrolla alla som besöker dig.

Julen är nästan här! För att du ska vara förberedd in framtiden har vi skrivit en artikel med Presenttips för hela familjen. Du kan skapa julstämning i hemmet tidigare på året, i början av advent. Det är därför det finns många typer av julbelysning. Lamps4sale erbjuder mycket mer än detta och det är därför vi idag kommer att titta på andra typer av dekorationer som kommer förgylla ditt hem under julen.


Heminredning

Utbud av Heminredning during the Julhelgen är varierande. Ni som älskar stjärnor, snögubbar, renar eller till och med lyktor kommer säkert att hitta något som de gillar i vår e-butik. Naturligtvis finns det också ljusstakar, dekorativa träd samt julkrubbor eller glödande prydnadsföremål. De glödande dekorationerna är bakgrundsbelysta med lysdioder som lyser upp ditt hem med massor av färg. Du kan välja mellan batteridrivna eller eldrivna.

TIPS: Vill du överraska dina nära och kära redan innan advent? Då är den perfekta lösningen den vackra Lysande adventskalender från Brilagi  i form av en stuga. Den är gjord av naturmaterial så att den passar perfekt in i alla interiörer. Vad ska du gömma bakom de 24 dörrarna? Det är helt upp till dig.Dekorationer framför huset

Julklassiker som ur en tidning. Vem skulle inte gilla Upplysta fasader på hus under en julpromenad? Det skulle inte vara jul utan Julslingor för trädgården. Oavsett om du gillar vita eller färgglada lampor, blinkande eller kontinuerligt tända, har vi dem alla. Och i en mängd olika varianter, som varierar i längd från tre till tjugo meter.

Du kan också räkna med att alla är lämpliga för utomhusbruk, eftersom de har ökat skydd mot inträngning av vatten och fasta partiklar. I vårt utbud hittar du mestadels LED-ljusslingor, som utmärker sig tack vare sin låga elförbrukning. Många av kedjorna är batteridrivna.  

TIPS: Lysdiod julgardin för trädgården Brilagi med stjärnor är 3 meter lång och kommer att vara det dominerande julelementet framför ditt hus eller din lägenhet. Den innehåller 123 lysdioder som avger en varmvit färg.


Kransar och girlanger

En julkrans kommer att fånga julbesökarnas uppmärksamhet vid dörren. Med denna fantastiska juldekoration och vårt breda sortiment kan du njuta av en festligt dukat bord.

Belysta girlanger kommer att hitta sin plats på din Dörr, fönster, takfot eller räcken. I vilket fall som helst kommer de att framkalla julstämning hos alla förbipasserande.

TIPS: Vår LED utomhus julkrans Innehåller 15 dioder och den behöver bara batterier för att bli en perfekt dekoration för din entrédörr.


Ljus

Det berömda amerikanska ljusföretaget Yankee Candle är byggt på mer än femtio års tradition. Du kan doftsätta varje hörn av ditt rum med en av mer än 20 typer av ljus, som du kan köpa i vår e-butik.

TIPS: Blunda och föreställ dig den mest juliga doften. Föreställer du dig också en milt kryddad doft av kanel? Då måste du ha  Yankee Ljus CINNAMON STICK  i din samling. Det kommer att belöna dig med upp till 30 timmars brinntid.


Jul ljusstakar

Alla kommer att kunna välja från vårt utbud av Jul ljusstakar – Från minimalism till en person som letar efter ovanliga former och motiv. Användningen av julljusstakar är verkligen variabel - De passar perfekt på julbordet eller i ett fönster, och vissa typer kan även användas utomhus.

TIP: EGLO ljusstake kommer att lägga till julglamour i vilket rum som helst. Gör dig redo för otaliga frågor från dina vinterbesökare om var du har köpt denna underbara ljusstake.


Julbordet

Se till att du har allt som behövs för att duka upp till julbordet. Om du upptäcker att du inte har allt du behöver eller om du vill lägga till några nya delar till din samling, låt dig inspireras och köp nya tallrikar eller bestick.

TIPS:  Mattallrik KATI i en krämig guldfärgkombination kommer att vara en designprodukt på julaftonsbordet. Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i