Terrassbelysning som är kul | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Terrassbelysning som är kul

Utomhus husbelysning

Sofia

Terrassbelysning blir din perfekta guide under långa sommarnätter. Välj den som passar dig i vår e-butik.

Är du en av dem som älskar av långa sommarkvällar på terrassen? Då har du hittat rätt. I vår e-butik kan du välja mellan flera typer av belysning och hundratals lampor. Det finns många alternativ som vi vill berätta mer om

Väggbelysning

Väglampor bör vara en del av varje terrass. Den kombinerar en rent praktisk funktion för en bekväm övergång från utomhusutrymmen till huset (och vice versa) och även en estetisk funktion. De är det perfekta sättet att subtilt belysa väggarna som de placeras på. På de flesta terrasser kommer du att stöta på mer moderna typer av lampor, men var inte rädd för att leta efter mer ovanliga lampor också, till exempel vägglampor som påminner om gatlyktstolpar eller lampor. Från dem alla kommer vi att rekommendera dig en av våra bästa produkter, som är LUNU från märket Brilagi .

Tips: om du vill spara energi och skydda miljön, ta en titt på  kategorin som har solcell vägglampor.


Takbelysning

Som vi redan har sagt när det gäller vägglampor borde de inte saknas på någon terrass, detta gäller också för  taklampor.  Om du bara har plats för en, kom ihåg att det är viktigt att den passar i takutrymmet. Det föreslår naturligtvis att dess centrum ska dominera, men också tänka på vilka andra platser som är avgörande för belysningen. Naturligtvis kan en stor terrass hantera mer än en taklampa, men var försiktig så att du inte överlyser den med för många lampor. När du väljer belysning, tänk också på lampans färg och färgtemperaturen. För att förklara, låt oss säga att det lyckliga mediet inte är mindre belysning. Terrassbelysningen ska inte vara i för varma färger och samtidigt inte för kalla färger (nyanser av blått). En klassiker är takbelysning, vilket kromaticitetsvärde är runt4,000 Kelvin.

Utomhus kransar

Ljusslingor och kransar  är inte bara för fester och bröllop. De är vägen till få din terrass att se ut som en plats ur en romantisk film efter att det blir mörkt. Det hör hemma på räcken, väggar, tak och i princip var du än vill åka. Från miljön i italienska byar har kransar arbetat sig upp till industriellt inställda utrymmen i hela Europa och med tiden till trädgårdar och terrasser. Och det är inte förvånande, för de kan skapa en underbar atmosfär .


Pendellampor

Vi ser kanske inte pendellampor belysning på terrasser inte så ofta. Men det betyder inte att det inte passar där. Utomhus pendlelampor på kedjor passar främst med vintagestil inspirerad av första hälften av 1900-talet. Det ser särskilt fint ut ovanför uteserveringen i mitten, ovanför bordet. Den matchar perfekt med utomhusmöblernas metallelement och det rekommenderas att välja detta på grund av dess färg. Du kan föreställa dig själv, hur kan denna eleganta lampa frånBRILAGI märket  höja atmosfären på din terrass.

Sensorbelysning

När vi tänker på belysningslösningarna måste vi också nämna sensorlampor. När du har köpt dem behöver du inte röra någon strömbrytare. Eftersom sensorlampor reagerar på rörelsen runt dem. Så du behöver inte leta efter en strömbrytare och du kommer också att känna dig säkrare. Med dem behöver du inte oroa dig för falska larm och onödig på- och avstängning, eftersom de inte kommer att distraheras av insekter eller dina husdjur. Du hittar sensorlampor i kategorin vägg and och tak utomhusbelysning .Auktor av artikeln:

Sofia Diskuze, Objednávky / reklamace

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i