Smart belysning- ja fem gånger | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Smart belysning- ja fem gånger

Nyheter och tillkännagivanden

Smart belysning är en av nycklarna till ett smart hem där du kan trivas. Dessa produkter finns för att göra ditt liv där enklare.

Smart belysning  är en term i lampvärlden som används väldigt ofta, men du kanske saknar en omfattande översikt om varför det är värt att köpa dem och vi är här för att förklara för dig vad deras främsta fördelar är.

Ekonomi

För några år sedan skulle vi inte bry oss om den energibesparande lampan sparar oss några tiotals kronor i månaden. Men nu är allt annorlunda. Levnadskostnaderna blir högre och det är bättre att spara lite pengar. Smart belysning är toppen av energibesparande belysning. Och att byta ut alla klassiska glödlampor mot energibesparande glödlampor kommer säkert att spara dig ganska mycket pengar.

Livslängd

Livslängden för smart belysning eller smart lampa är några gånger längre än livslängden för en klassisk glödlampa. De initiala kostnaderna för en dyrare glödlampa kommer garanterat att returneras till dig. Livslängden för smart glödlampor når otroliga tiotusentals timmars belysning och upp till hundra tusen omkopplingscykler.

Bekvämlighet

Du kan experimentera med att ställa in den smarta belysningen men du kan låta inställningarna vara också .Om ditt mål är att det ska tjäna dig, och inte att du tjänar det det, behöver du inte skapa komplexa belysningsscheman. Det är den totala motsatsen, smart belysning finns där så att den speglar dina krav och din livsstil. Vi vill inte att du ska spendera timmar på din telefon. Men du kan helt enkelt tända och släcka lampan via din telefon. Fjärrkontrollen är en av dess viktigaste fördelar. Du kan styra den smarta belysningen, till exempel via smartphone och appar eller så kan du styra belysningen via din röst. Och du behöver inte ens gå upp från soffan om du inte vill. Särskilt bekväma är sensor lampor. Allt du behöver göra är att passera dem under din nattpromenad genom korridoren och de tänds och sedan släcks igen. Detsamma gäller om dina händer är fulla och det inte finns något sätt att nå omkopplaren. Den vet när du går förbi och lyser vägen framför dig. Och vi kan inte heller glömma att smart belysning verkligen är lättinstallerat (installationen tar bara några minuter och inga ändringar behövs i elinstallationen) och den kan styras av vem som helst eftersom det är väldigt enkelt.

Biorhythm

Färgspektrumet för smart belysning anpassar sig till växlingen av dag och natt och ljusförhållandena. Den är där för att följa din biorytm och hjälpa dig varenda sekund av ditt liv när du vaknar och somnar. Dagsljusblått ljus (svalt) har en positiv effekt på koncentration och prestanda. Vuxna kommer att uppskatta det när de arbetar vid datorn eller gör normala hushållsaktiviteter, barn i skolåldern kommer att ha ett öppet utrymme för att tänka medan de gör läxor eller medan de spelar, tack vare detta. Å andra sidan, innan du lägger dig, kommer dimmat (varmt) ljus att vara lämpligt, eftersom det sakta men säkert kommer att förbereda dig för sömn medan du läser en bra bok eller kopplar av. Dessutom kan du skapa ljuszoner i varje hörn av ditt hem.

Breda möjligheter

I ett av de föregående styckena har vi skrivit att smart belysning kommer att ge dig komfort, men vi kan också lägga till att det erbjuder stora möjligheter. I inställningarna kan du arbeta med ett brett utbud av olika program och lägen. Du kan anpassa den smarta belysningen till ditt humör eller tillfälle. Du kan njuta av förlovningsmiddagen under romantisk belysning, eller å andra sidan behöver en svensexa hemma vilda färger som blinkar. Ska du på semester och är rädd för ovälkomna gäster hemma hos dig? Ställ in en timer och ljusdämpningsläge för att ge intrycket att någon alltid är i huset. Det är bara upp till din fantasi hur mycket du vill leka med smart belysning.

Smart belysning i vårt utbud

I vår e-butik hittar du ett brett utbud av smart belysning och tillbehör.

Så, nu behöver du bara ta ett steg för att lysa smart.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i