Rabalux-fans kommer att fräscha upp och lysa upp | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Rabalux-fans kommer att fräscha upp och lysa upp

Om märken

Fläktar från varumärket Rabalux ansluter förfriskning under varma sommardagar med smart belysning.

Det är snart 30 år sedan produkter från varumärket Rabalux dök upp på marknaden. Under alla dessa år har det tjeckiska företaget öppnat dörren på marknader i 13 länder. I en tidigare artikel, visade vi dig att utbudet från Rabalux utomhusbelysning är otroligt brett. Idag ska vi titta närmare på deras produkter, till exempel på smarta fläktar och  designlampor i ett paket. Och vi kommer också att visa dig några fler nyheter i världen av smart belysning.  

Fläkt eller belysning? Båda i ett

På varma sommardagar är de där för att skydda dig från svettiga pannor. Du kan kontrolera takfläktar från Rabalux med en fjärrkontroll, till exempel från soffan. Och det är inte allt. De fungerar också perfekt som ett smart LED-ljus. Dimbar och kontrollerbar via fjärrkontroll eller väggbrytare, som båda ingår.

Du kan enkelt ställa in önskad ljusstyrka, justera ljustemperaturen (i ett generöst intervall på 3 000 och 6 500 Kelvin, beroende på den specifika modellen), nattbelysning, slå på eller av den eller justera fläktens rotationshastighet. De modernaste ger dig också möjlighet att ställa in en minnesfunktion, välja mellan sommar- och vinterläge eller använda upp till sex hastigheter. ta en titt. Snart: fläkt med ljus från Rabalux är ett fullvärdigt alternativ till en ljuskrona.

Designprodukter för varje rum

Att placera fläkten i taket i ditt hem är bara en fråga om din stil och preferens. De passar bra i vardagsrum och kök men även på toaletter och i badrum. De finns i flera intressanta färgvariationer. Så du kan fräscha upp med stil.

Låt oss kort prata om designen. I vårt erbjudande hittar du naturligtvis också fans med stora armar, som du känner dem. Men Rabalux erbjuder ett mer kompakt alternativ, som bäst definieras av termen minimalist. Diametern på hela fläkten är cirka 50 centimeter, så det öppnar olika möjligheter för placering och integration i konceptet för ditt hem.

Nyheter i smartbelysning

Rabalux har mer produkt att erbjuda i kategorien smart belysning. Varför bör du ta en till på smart belysning från  Rabalux? Vi kommer att nämna den intuitiva kontrollen, som du kan använda för att ställa in vad du vill med appen. Platser där smart belysning från Rabalux passar perfekt, finns i hela hemmet.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i