Spotlights & downlights med vridbara lampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Spots - vridbar belysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Punktbelysning LED spotlights och downlights med roterbara lamphuvuden


Om du vill punktbelysa olika områden i ditt rum, så är vridbara spotlights - det vill säga spottar där lampor kan riktas mot ett område som du vill belysa, den perfekta lösningen. I den här kategorin hittar du både taklampor och vägglampor i form av utanpåliggande spotlights eller downlights med riktbara lampor. Vi har riktbara takspotlights eller väggspotlights för inomhusbruk som passar lika bra i vardagsrummet som i badrummet och dessutom spottar för utomhus med roterbara lampor.


Vridbara spotlights i olika modeller och stilar


I vårt erbjudande hittar du spotlights med rörliga lamphuvuden till köket där du kan punktbelysa diskbänk eller vitrinskåp med ditt favorit porslin. Kanske du letar efter downlights för badrummet där du kan rikta belysningen mot badrumsspegeln, eller en takskena med spotlights till vardagsrummet där du kan vrida lamporna för att ge tavelbelysing och belysa olika områden? Oavsett vilket rum eller typ av spottar med punktbelysning du letar efter så hittar du det här. Vi erbjuder olika stilar från klassiska, vintage designer och moderna spotlights och downlights från stora varumärken som Eglo, Rabalux, Markslöjd och Globo och flera mer. Fördrar du retro industriella vridbara spotlights, eller moderna svarta runda downlights eller kanske trä spotlights för barnrummet för att belysa skrivbordet? I vårat stora sortiment erbjuder vi dessutom dimabara spotlights och dom med sensor liksom smart spotlights med fjärrkontroll där du kan dimma alla lampor utan att behöva gå till strömbrytaren. Du hittar en hel del modeller av Philip Hues dimbara smart spotlights hos oss om du är intresserad av det som är perfekta för punktbelysing.


Som sagt vårt utbud är stort så vi rekommenderar att ni använder filtret på sidan för att filtrera efter material som glas, textil, trä, metall och så vidare. Du kan också välja olika rum, färg, stil, pris och funtionalitet. På det viset är det enklare att hitta spotlights med vridbara lampor som passar in med dina behov. Många av våra spotlights och downlights är dessutom på rea just nu så sortera efter specialerbjudanden om du vill fynda med oss idag.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i