Vägglampor inomhus - moderna, designer till klassiska | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Väggbelysning - rätt för din vägg!

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Väggbelysning inomhus för alla rum i alla stilar och design


Inomhus vägglampor ger en varm känsla i ditt hem och har en stor betydelse för hemdekor och när vi inreder våra hem. Här hittar du väggbelysning för alla rum från badrumsvägglampor, vägglampor för sovrum för vuxna och barn, vägglampor för kök samt vardagsrumsvägglampor för att nämna några.


LED vägglampor för badrum och kök


LED-vägglampor är speciellt poluplära i badrum eller kök i olika modeller. Här hittar du bland annat plafondvägglampor och dimbara väggspotlights beroende på om du vill relaxa i badet eller raka dig och är också populära i köket då du förbereder din favorit rätt. Dessa LED lampor är utmärkta ifall du skulle vilja spara energi och ha en belysningsarmatur med lång livslängd. För köket hittar du dessutom underskåps-väggbelysing. Vissa av dem kanske arbetar under Smart-systemet. Det betyder att dessa kan styras med din telefon eller någon fjärrkontroll.


Vägglampor för hall, garage och källare


En annan mycket populär typ av vägglampa är den med rörelsesensorer, som är mer föredragna för hallar och trappor eftersom de inte kräver manuell tändning/avstängning och på så sätt är också energisnåla. När du går genom utrymmen i ditt hus där du inte planerar att stanna under en längre tid, är detta ett utmärkt val att gå med såväl som väggspotlights. Vi har flera designs av vägglampor i olika material såsom vägglampor i mässing och vägglampor i trä. Oavsett din stil har vi vägglampor i all färger och material. En annan typ av inomhusbelysning om du vill spara på kostnader solcell och batteridrivna vägglampor, som är mer lämpade för vissa kunder också och som passar bra vid innerdörren.


Väggbelysning för vardagsrum och matsal


För vardagsrummet och matsalen där vi spenderar den mesta tiden med vänner hittar du mer lyxiga designer vägglampor och vintage väggbelysning såsom Tiffany vägglampor. Vi har också mer sofistikerade typer av vägglampor som kristall väggarmaturer och retro eller rustikavägglampor som kan vara en bra match om din inredingsstil är retro i vardsrummer eller vilket annat rum i ditt hem.


Sovrumsvägglampor och vägglampor för dina barn


Vi har många olika designs på vägglampor för sovrummet. Många fördrar sängvägglampor och läslampor i typ av spotlights på väggen ovanför sängen. Andra föredrar dekorativa vägglampor med LED belysning som är dimbar.


För ditt barns sovrum finns ett brett utbud av väggnattlampor och för lekrum erbjuder vi olika vägglampor med barns favorit fantasifigurer och Disney karaktärer och söta djur design lampor. Oavsett om du har en liten pojke eller en liten flicka, kommer alla att hitta något de kanske gillar.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i