Spotlights & downlights innebelysning - designer märken | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Spotlights

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Väggspotlights och LED takspotlights - Inbyggnadsspotlight samt utanpåliggande spotlights


Hos oss hittar du spotlights för ditt hem från designer märken som Eglo och Philips Hue Spotlights och andra märken. Led spottar är en mycket populär ljuskälla eftersom de vridbara spotlights eller downlights gör det möjligt att rikta ljuset efter behov. Kantbelysing ett utmärkt om du vill ha spotlights som lyser upp dina tavlor. Här hittar du spotlights i varierande färger, former och storlekar.


LED spottar för alla rum


Upptäck spotlights för alla rum i ditt hem. Oavsett om det gäller ditt vardagsrummet eller kök är de lätta att använda för att bland annat rikta ljuset dit man vill med vridbara spotlights och för köket hittar du även LED spotlights för under köksskåpen. Det finns även dimmbara lampor och fler inställningar man kan ta del av genom smart -funktioner för sovrum, hall eller badrum.


Söker du spotlights i speciellt material eller färg?


Vi erbjuder spotlights i olika material som textil spotlights, metal spotlights och trä spotlights bland annat och finns i flera olika färger. Svarta spotlights är väldigt inne just nu. Skulle du vilja spara på el räkningen har vi också spotlights med solceller eller batteridrivna spotlights.


Spotlights för barn


Missa inte våra fantastika spotlights för barns sovrum och lekrum. Vårat utbud består av designer Eglo spotlights med flygplan och piratfarty till klassisk färgglada spotlights och spotlights med djur och fotbollar.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i