Skrivbordslampor för barn och nattlampor för sängbordet | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Barn lampor och små lampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Barnlampor - skrivbordsbelysning & bordslampor 


Här hittar du barnbelysning och barnlampor för barnkammaren för små bebisar och barnrummet för dom stora barnen. Vi har barnbordslampor i i olika designs och färger och material. Vi har ett fantastiskt sortiment av sänbordslampor för barn. Vi erbjuder nattlampor från LED nattlampor till bordslampor och nattlampor som är batteridrivna och passar för barn i olika åldrar. Dessa nattlampor ger en viss trygghet om ditt barn är mörkrädd. För bebisar hittar du designs som sängbordslampor och barnlampor med söta djurtryck som kanin, björnar och moln eller Disney figurer som Nemo och sagofigurer som Barbapappa. Bordslampor för pojkrum hittar du här också som Starwars lampor och bordslampor med bilar och dinosaurer med mer. Populärt för både pojkar och flickor är barnlampor med stjärnhimmel som är en bordsprojektor som lyser upp taket med massor av stjärnor och är en perfekt nattlampa för barn i alla åldrar.


För de stora barnen hittar du olika typer av skrivbordslampor som är viktiga då barnen börjar i skolan och måste göra läxor. Då är inte bara en snygg eller rolig design viktigt utan också belysningen och olika funktioner på lampan. Vi har ett brett utbud av skrivbordslampor  att välja mellan. Föredrar ditt barn en stor skrivbordslampa eller en liten skrivbordslampa? Vi har alla olika storlekar och stilar. De finns också i flera olika färger från gröna skrivbordslampor till svarta, vita och rosa bordslampor för flickrummet. Dessutom hittar du skrivbordslampor i LED som är dimbara med bluetooth högtalare och även peklampor eller touch lampor för barn. Många av dessa bordslampor för barn är batteridrivna som gör det enkelt att flytta dem från rum till rum utan att behöva trassla med sladdar. Sist men inte minst har vi också golvlampor för barn som kan lysa upp myshörnan i barnrummet från designer märket Brilagi


Vårt utbud av barnlampor är brett och vi har barnbordslampor i olika stilar och av olika material och färger. Därför rekommendrar vi att du använder dig utav våra filter för att hitta den bästa bordslampan för ditt barns tycke och behov. Vi föreslår också att ni kollar våra kollektioner för taklamporvägglampor och ljuskronor för barn också där du ibland kan hitta matchande designs.  

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i