Styr din belysning på ett smart sätt med Immax Neo | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Styr din belysning på ett smart sätt med Immax Neo

Om märken

Vill du byta ut dina gamla lampor för ett smart home där du kan styra allting hur du vill? Med Immax Neo har du det bästa alternativet.

Immax Neo

Om du vill göra ditt hus eller lägenhet ännu mysigare och en plats där du kan slappna av så är ett av stegen att skapa ett smart home. Du kan göra det med smart belysning Immax Neo. Det är ett varumärke som fokuserar på smart belysning. De erbjuder ett stort utbud av smarta produkter. Du kan hitta dimbara RGB lamporLED-remsor, samt andra lampor som kan styras från din soffa med en fjärrkontroll. Deras motto är “Smart home for everyone” vilket de lever upp till. Trots den höga kvaliteten så är belysning prisvärd för alla.


Smart belysning Immax Neo med en rabatt

Immax Neo belysning är en högkvalitativ modern belysning som är, tekniskt sett, väldigt avancerad. De finns alltid tillgängliga till ett riktigt bra pris. Men nu har du möjligheten att få dem ännu billigare. För utvalda produkter från Immax Neo serien erbjuder vi en stor rabatt. Om du fortfarande inte kan bestämma dig så finns det inte ett bättre tillfälle att köpa denna belysningen.

Design Belysning

Dimbar belysning som Immax Neo är väldigt populära. Om du föredrar ett rent vitt ljus så kommer du att älska dessa lamporna. Du kan välja den vita temperaturen med olika intensiteter. Om du föredrar färgat ljus så kan du kolla vår kategori med RGB lampor. Eftersom det är smart belysning så behöver du inte längre gå upp från soffan för att styra dina lampor. De kan styras via en fjärrkontroll som oftast kommer med i paketet, eller via en smartphone efter att du har laddar ner Immax NEO PRO appen. Du kan också styra dem via röst. Du kommer att hitta en mängd olika ljuskällor, från vägg- till takbelysning i diverse designs. Immax NEO erbjuder mer än 70 olika lampor. Från det klassiska konceptet till ett kubiskt utseende eller enkel modernism. 


Styra Immax Neo lampor

Ett stor antal av Immax Neo belysning kan styras via Immax NEO Pro appen som körs på Tuya plattformen. Det är en global plattform och du kan göra många saker med den. Den kan integrera alla smart devices från Immax NEO med andra enheter från andra tillverkare. Kravet är att de kan kommunicera via ZigBee 3.0 på Yuya plattformen. Detta gäller till exempel populära varumärken som Philips Hue och LIDL. Det gör det lätt att samla ihop en grupp av produkter som du redan har i hemmet och styra dem under en enhet. Med ett kontroll element kommer du att ha larm, kameror, och andra säkerhetssensorer under ditt finger utöver belysningen och alla andra smarta produkter. En annan  bra sak är att du kan ställa in allting under ett och samma språk som din telefon stödjer. 


Alternativ för att styra belysningen:

 

•    Via fjärrkontroll

Vissa smart belysning produkter har en fjärrkontroll där det är möjligt att ställa in grundläggande funktioner som på och av, och justera intensitetet och färgtemperaturen. Fjärrkontrollen kommunicerar via ZigBee teknologin.

 

•    Via smart device och Immax NEO PRO appen

Smart appen Immax NEO PRO är hjärtat av ditt smart home. Tack vare den kan du styra belysningen via din telefon eller läsplatta. Appen och belysning måste kopplas till SMART BRIDGE. Detta är det enda sättet att få alla smarta funktioner, inklusive smarta scener och full automatik.


Fördelar med Immax NEO PRO appen

 

•    TUYA plattform

Immax NEO PRO appen kör på den globala plattformen TUYA. Det är det mest avancerade smart home systemet som används av mer än 5 000 globala tillverkare. Produkterna på TUYA plattformen är helt kompatibla med varandra. •    Kompatibilitet

Du kan koppla ihop belysning från olika tillverkare till Immaz NEO PRO appen och till alla andra Immax NEO produkter. Kravet är att de använder TUYA platform. Därför spelar det ingen roll om de kommunicerar via Bluetooth. WI-FI eller Zigbee teknologi. Du får alltid en kontrollerbar enhet. I tabellen nedan kommer du enkelt hitta enkla exempel på hur man kan koppla ihop Immax NEO och med andra produkter.

•    Ett brett spektrum av funktioner

Immax NEO PRO appen var designad för att effektivt styra alla anslutna lampor. Du kan skapa smarta scener i appen och automatisera hela systemet. Samtidigt är det möjligt att hålla koll på el konsumtionen av de ansluta enheterna. 

Hur får man systemet att fungera?

Immax NEO PRO appen finns tillgänglig i App Store och Google Play

  1. Ladda ner Immax NEO PRO appen

  2. Slå på appen på din mobiltelefon eller läsplatta.

  3. Om du inte har ett konto som fungerar, registrera dig.

  4. Välj om du vill använda ett test läge eller köra utan.

  5. Efter du har loggat in så kommer du att se dina hem inställningar.

  6. Följ en enkel guide när du lägger till belysning. Enheten kan sökas manuellt eller du kan skanna efter dem där själva appen kommer att visa enheter som är nära dig.

Kompatibel med Philips HUE och andra system

Smart belysning Immax NEO använder Zigbee teknologi för att kommunicera och du kan koppla ihop dem med Philips HueIKEA, eller Samsung SmartThings. Samtidigt är de också kompatibla med röster assistenter som: Amazon AlexaApple Siri shortcuts, och Google Assistant


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i