Smart akvariebelysning Immax Neo | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Smart akvariebelysning Immax Neo

Nyheter och tillkännagivanden

Älskare av fisk och botanik bör vara uppmärksamma just nu. Visst vet du att upprätthålla ett akvarium och dess omgivningar ibland kan vara utmanande. Belysning spelar också en mycket viktig roll i akvariet. Du kan göra allt arbete, underhåll och övervakning enklare med smart akvariebelysning.

Smarta akvarielampor från Immax Neo kommer att erbjuda dig många fördelar. Ett komplett färgspektrum som ger akvariet det ljus det behöver. En annan fördel är deras minimalistiska utseende, som alla kommer att gilla. Den stora fördelen är deras långa livslängd tack vare användningen av LED-teknik och tillhörande besparingar. Dessutom kan allt fjärrstyras.


Botanisk del

När du tar hand om växter måste du erbjuda rätt förutsättningar. Med rätt belysning kan du skapa de bästa förutsättningarna för korrekt växttillväxt. Klassiska glödlampor är inte lämpliga för dessa syften. Så du behöver lampor eller glödlampor med LED-teknik. De liknar mer dagsljus, vilket är viktigt för korrekt tillväxt av vissa speciella växter. LED-lampor, jämfört med de klassiska lampor, avger mycket mindre värme, vilket kan vara mer skadligt för växterna. Eftersom dessa är LED-teknik, som är mycket ekonomiska varianter av belysning, kommer du fortfarande att spara på driftskostnaderna med dem. Dessutom, på vintern, när det inte finns så mycket ljus, kommer det att vara nödvändigt att använda ljus oftare. Men med dessa LED-lampor behöver du inte oroa dig för driftskostnaderna. För att göra allt ännu enklare har vi kombinerat LED-teknik med ett smart hem. Det innebär att du själv kan bestämma hur och när lamporna tänds och släcks. Allt kan ställas in så att det fungerar automatiskt enligt det schema du har gjort. Lampan kan också anslutas till en multisensor, tack vare vilket det kommer att följa vädret som för närvarande är utanför.

Det rätta ljuset för akvariet

LED-belysning är också i stor efterfrågan bland fans och fiskodlare. Det är populärt tack vare led-källornas låga temperatur. Med belysning som den behöver du inte oroa dig för att vattnet värms upp och du kan också vara säker på att det inte är farligt för fisken. För fisk såväl som för växter är den stora fördelen likhet med dagsljus, vilket är mycket bra för dem. Med smart akvariebelysning, du kommer att uppskatta de kompletta färgspektrumet, vilket är en annan fördel. Du kan påverka deras nyanser på distans från varje plats du är. Du kan styra och övervaka akvariet över hela världen. Tack vare detta kan du också få en översikt över förbrukning, och därför också dina elkostnader.

Du kommer också att uppskatta specialfunktionerna

Som vi redan har nämnt är smart akvariebelysning utformad för att vara så lik dagsljus som möjligt, vilket växter och fisk behöver. Med denna smart akvariebelysningdu kan också använda deras särskilda funktioner. Det är förinställda lägen. Det är lunar funktionen som ger månsken. Sedan har vi belysnings lägen, som efterliknar ljuset under en storm och en annan är molnigt som liknar en molnig himmel. Detta är de aspekter som kan skapa intrycket av naturen. Detta uppskattas särskilt av växter. 

Oavsett om du behöver en lampa för din botaniskt hörn eller akvarium, smart akvariebelysning från Immax Neo ger dig det bästa.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i