Inga fler bett, köp en insektsfälla | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Inga fler bett, köp en insektsfälla

Nyheter och tillkännagivanden

En insektsfälla av hög kvalitet är kanske en av de investeringar du anser vara mindre viktiga. Men vi lovar att du inte kommer ångra det och å andra sidan kommer du inte att höra det irriterande surret runt huvudet.

Föreställ dig en perfekt sommarnatt. Du sitter på en terrass med dina vänner och äter god mat från din grill, ha kul och glömma alla dina bekymmer. Men så hör man ett surr som närmar sig snabbt och det blir en strid mot tiden. Du tittar på dina axlar, handleder och ben. Och innan du kan ta reda på vilka delar av din kropp din motståndare landade på har du redan ett bett. Visste du att du enkelt kan undvika dessa?

Många slags insektsfällor

Insektsfällor, som du hittar i  vårt utbud i Lamps4sale e-shop, kan delas in i två huvudkategorier– elektriska och klassiska.  Det finns fler och fler olika typer av insektsfällor. Små elektriska fällor arbetar med principen om LED-belysning, som är ansluten till nätverket. Insekter lockas in på grund av ett charmigt ljus som de inte kan motstå. Skrymmande elektriska insektsmedel, som arbetar med UV-strålning, är dock också ett perfekt alternativ. Deras största fördel är storleken på området, vilket lättare fångar den oinbjudna gästen i ditt firande. Vi kan inte glömma utomhus LED-lampor med inbyggd fälla, solfällor, som sparar dig smärtan av höga elräkningar eller fällor som kan laddas med en USB-kabel.


Tyst, säker och luktfritt

Insektsmedel i vårt erbjudande kännetecknas av att de är tysta och helt säkra. De producerar inte heller den lukt du kanske känner från de olika typerna av ångor och doftljus, vilket kan fungera till viss del, men på bekostnad av att du och din besökare känner en konstig stank hela kvällen. Du kan glömma det med fällor från oss. Och du bör hellre unna dig lukten av nygrillade grönsaker.

Hur man väljer rätt insektsfälla

Innan vi går in i detalj måste vi lägga till att insektsfällorna inte bara är för myggor. De fångar också irriterande flugor, getingar, malar och andra små bråkmakare. Innan du bestämmer vilka fällor du ska välja för din terrass hjälper vi dig att svara på några grundläggande frågor som du kan ha.

1.     Hur fungerar insektsfällor?  

Som vi nämnt i kort, några av fällorna fungerar tillsammans med el, den andra kräver inte det. Kraftfulla elektriska fällor innehåller UV-rör (lysrör) eller LED-belysning. Insektsfällor lockar först insekten till sitt ljus. Och efter kontakt med de inre näten, som är under högspänning, dör insekterna. I vårt erbjudande hittar du produkter inte bara för ditt hem utan också för resor, till exempel denna. Insektsfällornas funktion är inte bara praktisk. De fungerar verkligen också som belysning. För vissa av dem kan du till och med ändra ljusintensiteten och använda andra funktioner, eftersom de kan styras oberoende.

2.     Vad är utbudet av the trap?

Utbudet av särskilt elektriska fällor når värden från 30 till 150 kvadratmeter. Så beräkningen är ganska enkel - justera den till storleken på det område där du planerar att använda den. Om det inte räcker är lösningen en fälla med större räckvidd eller att köpa ett större antal fällor. Detta kommer att skapa ett hinder genom vilket ingen surrande mygga kommer att ta sig förbi.

3.     Vad sägs om underhållet?

Underhållet av insektsfällor är enkelt. I deras nedre del hittar du en avtagbar och perfekt tvättbar bricka, som samlar fångade insekter, du kan tvätta den ren igen på en minut. Alla insektsfällor i vårt erbjudande är miljövänliga och innehåller inga kemikalier. Och vi får inte glömma att de flesta fällor kommer med tre års garanti från oss.

4.    Kan jag lämna fällan utomhus?

Även om insektsfällor är rep- och korrosionsbeständiga, så de kommer att se nya ut under lång tid, har de flesta (du hittar undantag i vårt erbjudande) en lägre nivå av IP-skydd, så flytta dem mot kvällens slut någonstans där det inte kommer att regna på dem eller skada dem. Alternativt kan du hänga några av fällorna, som innehåller en krok, under taket på din terrass utan att oroa dig för förvaringen alls.

5.    Kan jag  köpa ett ersättningsljus för fällan?

För vissa, ja. Du kan läsa om detta i beskrivningen av den valda produkten. Har du redan lagt din insektsfälla i korgen? Lita på oss, dina sommarfester kommer nu att förbli ostörda och terrassen kommer endast att vara tillgänglig för inbjudna gäster. Och du kan börja göra den finare, till exempel med ny belysning. Leta efter din nya terrassbelysning hos oss.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i