Fantastiska sensorlampor – gör ditt liv enklare | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Fantastiska sensorlampor – gör ditt liv enklare

Rådgivningscenter

Svar:

Rörelseljus, sensorljus, lampor med sensor. Olika namn men samma underbara funktion. Allt du behöver göra är att gå förbi dem och din önskan "Låt det finnas ljus" kommer att uppfyllas direkt.

" Jag har nycklarna, telefonen och plånboken. Men glömde jag inte något? Du behöver inte glömma Kevin, men tänk på hur ofta, när du lämnar huset, tänker du på om du lämnade lamporna tända. Om du har bråttom för ett viktigt affärsmöte eller ett möte är det här det sista du vill tänka på. Och vi behöver inte ens nämna att onödig belysning blir dyrare, särskilt nu för tiden.


Rörelsesensorer skapar magi bättre än Copperfield

Vi lovar att det aldrig kommer att hända igen med sensorbelysning. Men inte alla har dem hängda på väggarna eller taken hemma. Så låt oss ta en titt på dem mer detaljerat i följande rader. Först och främst: sensorlampornas funktion är inte bara att stänga av dem utan också att slå på dem. Du behöver inte längre leta efter rätt brytare. Du kan helt enkelt gå runt och lampa tänds automatiskt. Och när du lämnar rummet kommer det att stänga av sig själv.  finns i rörelsesensorerna som är installerade i lamporna. De slås på automatiskt varje gång de upptäcker en rörelse i rummet. Och när de känner igen att det inte finns någon i rummet, instruerar de lamporna att släcka. Det är väldigt enkelt, smart och mest beroendeframkallande på ett bra sätt.

Du letar inte efter en switch och du sparar också pengar

Du vet förmodligen det själv. Även efter många år kan du inte komma ihåg med vilken strömbrytare du kan slå på rätt ljus. Du kommer inte att ha det problemet med sensorlampor eftersom du inte behöver någon strömbrytare för dem. Vid använding av vägg- och hörnhållare, kan du installera och rikta lamporna var du vill. Vi har redan kort angett att du också kommer att spara på elkostnader tack vare automatisk avstängning. Men du sparar inte pengar bara på grund av det. Några av dem har energibesparande LED teknik hjälper det dig att förvandla din obetalda elanvändning till överbetalningar.


Var ska man placera dem? Det finns många alternativ

 Har du redan bestämt dig för att sensorlamporna skulle vara bra för dig, men du är inte säker på var du ska placera dem ännu? Vi kommer att ge dig några tips. Garage, källare, hall, toalett, hall, skafferi. det är hemma överallt,  men vi begränsar inte din fantasi. Du kommer att veta det bästa där det verkligen kommer att tjäna dig bra.

Hur fungerar tekniken för sensorljus?

Sensorlampor inkluderar de så kallade PIR sensor ( passiv infraröd sensor). Det är en elektromagnetisk sensor som mäter den infraröda strålningen (IR) som kommer från föremål runt den. Det kan upptäcka rörelsen hos människor, djur och andra föremål.  Ibland kan du stöta på förkortningen av PID, som står för passiv infraröd detektor.


Sensorlampor i ett hushåll

Och nu mer specifikt för att välja rätt sensorljus. Vi börjar med sensor belysning, vilket ökar din komfort och gör ditt liv hemma enklare.  Det finns många typer av sådana. Du kan hänga dem i ett tak, men också på en vägg.  vi har ett brett erbjudande av LED-lampor med sensor. Glöm inte att titta på praktiska hörnhållare, med vilka du kan vrida ljuset perfekt i den riktning du behöver.

TIPPS:  Du kan också få en sensorlampa i en variant som är solcelldriven.

Vad händer om strömmen bryts?  Även när det händer har vi en lösning som är ett nödljus med sensor. Den slås på så snart den upptäcker brand, rök eller gasläckage i rummet.  Det är därför att köpa dem är en investering i säkerheten för dig och andra medlemmar i ditt hem.

 Vi har också en lösning för dig som verkligen söker professionella hjälpare för  kommersiella, tekniska eller industriella ändamål.  Den fantastiska nyheten är att de har fem års garanti.  Men glöm inte en viktig parameter - graden av IP-skydd, vilket indikerar graden av skydd av ljuset mot penetration av vätskor eller främmande kroppar. Ju högre grad av IP-skydd är, desto bättre. Vi rekommenderar särskilt de med IP44-skydd och högre.

Utomhus sensorbelysning 

Sensorbelysning är definitivt inte bara för interiörer. Det är precis tvärtom. Låt oss titta närmare på utomhus.

Din trädgård är ett utmärkt ställe för ett sensorljus.  Taket på pergola, väggen i ditt hus, trädgårdsskjul. Den passar överallt. Du kan välja mellan klassisk, LED eller solcell trädgårdsbelysning med sensor.

Trädgårdslampor med en sensor, som finns i många utföranden, kommer också att vara en dekoration och praktisk hjälpare för dig.

Och nu har vi ett designstycke för alla finsmakare. Husnummer med sensor  som kommer att överraska dina besökare redan innan de ringer på dörren.

Om du letar efter andra typer av ljussensorer vill vi också att du ska märka vägg, tak or professionella lampor med sensor, LED strålkastare (naturligtvis, med sensor) eller  rörelsesensorer utomhus


Jag vill bara ha LED-sensorlampa

 Bestämde du dig för att köpa LED-sensorlampa? För en bättre överblick kan du klicka dig igenom vårt erbjudande om LED tak, utomhus, vägg or badrumsbelysning. Även lysrör  finns i versionen av LED-sensorlampa – i versioner för interiör och utomhus.

Erbjudandet är väldigt brett, välj bara det som passar dig. 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i