Att shoppa på Lampmani är värt det | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Att shoppa på Lampmani är värt det

Att shoppa på Lampmani är värt det
Om ett köp

På Lampmani strävar vi efter att göra våra kunders shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Det är därför gratis frakt och 60 dagars returtid är en självklarhet i vår e-butik.

Vi vet att en nöjd kund återvänder och det är därför vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda en välorganiserad e-butik full av inspiration, bekväm shopping och snabb samt pålitlig leverans. Kundernas behov och krav fortsätter att växa och detta är andledningen till att vi ständigt anpassar vårt sortiment efter våra kunders behov och letar efter nya sätt att göra shopping bekvämare och enklare. 


Gratis frakt och förlängd returperiod


  • Vi vill erbjuda våra kunder så många fördelar som möjligt när de handlar hos oss, det är därför vi erbjuder gratis leverans for standard goods when reaching a certain order value.
  • Vi har också förlängt standardperioden för retur av produkter till 60 dagar. (Endast för konsumentkunder, dvs. du har inte inkluderat ett ID eller momsregistreringsnummer i din beställning). Du hittar mer information i Regler och villkor för företag.


Brett utbud och snabb leverans


  • För närvarande erbjuder vi produkter från mer än 200 belysningsvarumärken Och vi har 50 tusen olika produkter som kunder kan välja mellan i våra välorganiserade kategorier.
  • Till denna dag har vi levererat över 4 miljoner beställningar och i oktober i år har vi slutfört byggandet av ett nytt modernt lager vilket gör att vi snabbare kan svara på den växande efterfrågan för vårt produktsortiment.Vi gör vårt jobb med engagemang och en vilja att förbättra och förtjäna de tusentals positiva recensioner från nöjda kunder vi har, samt vårt företags upprepade inkludering i rankningen av europeiska e-handelsledare, är ett bevis på att vi lyckas vara en pålitlig partner för våra kunder och erbjuder ett brett sortiment, goda råd, men också inspiration för mer ljus i deras hem.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i