Moderna ljuskronor, takkronor och hängande pendellampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 6

Modern chandeliers

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Moderna ljuskronor & pendellampor med kreativa designs


Vad är skillnaden mellan klassiska ljuskronor och moderna ljuskronor kanske du frågar dig själv. Kort sagt så är moderna ljuskronor och kristallkronor lite mer enkla och inte lika överflödiga och majestätiska som den traditionella ljuskronan eller kristallkronan. En del av de moderna ljuskronorna är ganska tydligt inspirerade av den traditionella stilen med en mer uppdaterad och markant design. De har ofta en blandning av gammalt och nytt vilket ger dem charm och karaktär. Andra av de moderna ljuskronorna är innovativa, experimentella och kreativa. De kan komma som pendellampor och består av flera sammansatta taklampor eller glödlampor med blandningar av material. Moderna ljuskronor kan var lika mäktiga som de klassiska med vackra designs som ger en lyxig känsla när de hänger över middagsbordet, vardagsrummet eller andra rum i hemmet och är minst sagt lika populära. Vi har ett stort utbud av moderna ljuskronor & takkronor med en modern touch som är minimalistiska och stilrena.


Olika modeller och stilar av moderna ljusskronor


I vår butik kan du hitta moderna ljuskronor/takkronor och hängande pendellampor i olika skepnader och former från fyrkantiga, rektangulära, ovala och runda takkronor. Vi har geometrisk och abstrakt moderna ljuskronor som kommer med en blanding av material som trä och metall takkronor, metall och textil, trä och textil, metall och glass och så vidare. Om du tycker om de mer abstrakta typerna så kan ni hitta roliga och innovativa takkronor som hängande tekannor från designer varumärket Argon. Hos oss hittar ni enkla och moderna svarta ljuskronor i metall och trä med lampor från designermärken som Eglo och Markslöjd som passar bra in med retro inredda hem till lyxiga och eleganta moderna ljuskronor i mässing med flera glasdroppar från designer märken som Paul Neuhaus.


Moderna ljuskronor för olika rum och trädgård


Vi erbjuder moderna takkronor som är stora för vardagsrum och matbord och dom som är små och passar passar bättre in i sovrum eller mindre ytor. Stilen du väljer beror lite grann på rummet du vill köpa ljuskrona till också. Vi har till exempel takkronor för barnrum som takpendlar med lampskärm med kaniner, stjärnor och motiv som är mer passande för barn. Andra ljuskronor är mer passande för kök eller vardagsrum som till exempel moderna ljuskronor med glaskupor, smidesljuskronor med fåglar eller stora fyrkantiga kristallkronor som är mer lyxiga. Här hittar du designermärken som Azzardo som erbjuder precis dessa vackar konstverk belysningar. Vi har snygga moderna textil eller trä ljuskronor och vintage ljuskronor i vitt och svart för ditt kök eller sovrum. Här finns också moderna LED ljuskronor som är dimbara och med fjärrkontroll. Eller smart ljuskronor där du kan dimma eller schemalägga när lampor slås på och av och finns i olika RGB färgtemperaturer som du också kan styra från mobilen. Kolla gärna vårat utbud för smart belysing om det är av intresse. Sist men inte minst, om du har tak över din altan eller har en pergola på tomten kan du också hitta moderna ljuskronor för din trädgård och vattentäta ljuskronor för ditt badrum. Dessutom föreslår vi att du kolla våra moderna vägglampor, taklampor och bordslampor för att ge ditt rum en helhet och matchande design.

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i