Lampmani implementerar ett nytt lagersystem och färdigställer två nya lagerhallar | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Lampmani implementerar ett nytt lagersystem och färdigställer två nya lagerhallar

Lampmani implementerar ett nytt lagersystem och färdigställer två nya lagerhallar
Nyheter hos lampmani.se

Lampmani, den näst största onlineförsäljaren av lampor i Europa, implementerar ett nytt lagerhanteringssystem (WMS) och färdigställer två nya lagerhallar.

Tack vare de nya teknologierna kommer Lampmani att kunna skicka beställningar snabbare och mer effektivt än tidigare. Det nya lagersystemet mySTOCK® WMS, levererat av Kvados a.s. Företaget kommer att använda artificiell intelligens och maskininlärning för att optimera lagerprocesser. Det kommer att möjliggöra snabbare och mer exakt förberedelse av produkter och det kommer också att förenkla logistiken.

Lampmani har framgångsrikt levererat över 4 miljoner beställningar, säljer fler än 200 belysningsvarumärken och har för närvarande 50 000 olika slags produkter, över 2 miljoner stycken i lager på en yta av 21 000 m² lagringsutrymme. 

Den nya lagerhallen som har en yta på över 9 000 meter och den nya hallen bredvid med plats för 4 500 pallar med höjd på 19 meter gör att Lampmani kan lagra större mängd varor och snabbare möta efterfråga.

 

"Att investera i det nya WMS-systemet och nya lagerhallar är ett strategiskt steg för oss. Vi vill bli ledande inom onlineförsäljning av lampor i Europa", säger Darek Matwikow, VD för företaget Donoci s.r.o., som driver Lampmani.

Implementeringen av det nya lagersystemet orsakar en tillfällig försening av leverans av beställningar, som för närvarande är 5 dagar. Lampmani ber kunderna om ursäkt för detta och försäkrar dem att alla beställningar kommer att skickas snaras.

      

"Vi tror att de nya teknologierna kommer att tillåta oss att förbereda beställningar ännu snabbare än tidigare", tillade Matwikow.

Lampmani har funnits på marknaden i 25 år och är med 27 e-butiker är de en av de ledande försäljarna av belysning i Europa. De levererar mer än en miljon paket per år.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i